5 lipbalsem tips die altijd van pas komen

5 lipbalsem tips die altijd van pas komen

Persoonlijk ben ik echt verslaafd aan lipbalsem. Ben jij ook zo iemand die niet zonder lipbalsem kan? In de Healthbox van november zat een van mijn favoriete balsem’ s, namelijk de Erica Enchinacea en macadamia stick. Deze stick is niet alleen uitermate geschikt voor de verzorging van de lippen, maar stiekem is dit ook mijn ultieme all-round beautyproduct! Het zal je verbazen waar je het nog meer voor kan gebruiken, wedden? Ik geef je hieronder 5 lipbalsem tips die altijd van pas komen!

5 lippenbalsem tips die altijd van pas komen

Lipbalsem als Highlighter

Een Highlighter geeft je gezicht net even die extra mooie glans. Het aanbrengen van highlighter kan beste en uitdaging zijn en de gemiddelde prijs van een goede highlighter met kwast ligt al snel boven de € 20,-. De Erica Enchinacae macadamia stick geeft jouw jukbeenderen snel een subtiele glow, is makkelijk aan te brengen én handig als je je highlighter vergeten bent of even snel wilt bijwerken.

Soepele nagelriemen met lipbalsem

5 lippenbalsem tips die altijd van pas komen

Heb jij ook vaak last van droge en pijnlijke nagelriemen? De oorzaak is vaak temperatuurwisselingen en een droge huid. Om droge en pijnlijke nagelriemen te voorkomen is het belangrijk de huid goed in te smeren met voedende creme. Maar wist je dat je hiervoor ook lipbalsem kunt gebruiken?

Lipbalsem als wenkbrauwgel

Je wenkbrauwen de hele dag goed in model houden is soms nog wel eens een uitdaging. Maar met een beetje lipbalsem hou je ieder haartje op zijn plek.

Last van een droge neus?

Door allergie of het vele snuiten kan je neus droog en schraal worden. Met lippen balsem verlicht je de droge en schrale huid rondom je neus.

Haar styling

Herken je dat? Je gaat de deur uit en je haar zit perfect. Onderweg check in je handspiegel nog even hoe je eruit ziet en alle haren vliegen in het rond. En vooral na een flinke regenbui gaat je haar een eigen leven leiden! Met lipbalsem tem je de haartjes terug in model en zorg je voor een glanzend kapsel.

Mijn favoriete lipbalsem zat in de Healthbox van de maand november. Maar is ook gewoon bij de drogist of online verkrijgbaar.

Heb jij wat aan deze 5 lipbalsem tips?
Of heb je andere tips voor het gebruik van lipbalsem?
Let me know!

Volg:

1 Reactie

  1. Mien
    maart 31, 2017 / 4:01 pm

    Voelde me altijd een beetje raar dat ik lippenbalsem als wenkbrauw gel gebruikte en soms zelfs vaseline. Maar zo te zien is het zo gek nog niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge