About

Me-licious.com is een persoonlijke lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 2 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen. Zo kan het gaan om een product dat ik review of om een hotspot waar ik over vertel. Wanneer ik een geweldige hebbedingetje tegenkom voor een betaalbare prijs, een goede film heb gezien of een nieuwe trend ontdek deel ik dat graag met mijn volgers. Ik hou van zingen onder de douche, gitaar spelen, ben gek op fotografie, lekker eten en probeer daarnaast ook nog is gezond te leven! 

De onderwerpen die voorbij komen op Me-licious hebben vooral te maken met lifestyle, health en beauty maar ook food, DIY en interieur komen aan bod. De voornaamste doelgroep van mijn blog zijn vrouwen in de leeftijd categorie van 15 tot 35 jaar. 

Wat komt er wanneer online?

Maandag– Product Review Post
Dinsdag-Recept Post
Woensdag– Random Post
Donderdag– Post Healthy & Fit
Vrijdag– Indien beschikbaar Hotspot Post, anders een random post.

F.A.Q.

Waarom heet de website Me-licious.com?
Ik was op zoek naar een naam voor mijn blog. Iedereen die mij goed kent weet dat ik er zo nu en dan een eigen woordenboek op na houdt met zelf bedachte woorden. Zo zei ik dus als ik dingen leuk vond melicious! Soort van ik vind het leuk! Zo is eigenlijk de naam Me-licious ontstaan.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mariëlle Meray, ik ben 28 jaar en afgestuurd op Communication Multimedia Design (HBO). In mijn vrije tijd kijk ik graag series en films, ben een echte foodie en ga graag uit eten.Ik hou van leuke activiteiten ondernemen en ga geregeld opzoek naar nieuwe hotspots.

Wat is je afkomst?
Mijn vader is Hindoestaans, afkomstig uit Suriname en mijn moeder is Nederlands.

Welke camera gebruik ik?
De Canon 750D

Liefs, Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge