About

OverMe-licious.com is een persoonlijke beauty- en lifestyle blog opgericht door Mariëlle Meray. Ruim 3 jaar geleden ben ik deze blog gestart met als doel mensen nieuwe dingen uit te laten proberen. Zo kan het gaan om een product dat ik review of om een hotspot waar ik over vertel. Wanneer ik een geweldige hebbedingetje tegenkom voor een betaalbare prijs, een goede film heb gezien of een nieuwe trend ontdek deel ik dat graag met mijn volgers. Ik hou van zingen onder de douche, gitaar spelen, ben gek op fotografie, lekker eten en probeer daarnaast ook nog is gezond te leven! 

De onderwerpen die voorbij komen op Me-licious hebben vooral te maken met lifestyle, en beauty maar ook recepten, hotspots en interieur komen aan bod. De voornaamste doelgroep van mijn blog zijn vrouwen in de leeftijd categorie van 15 tot 45 jaar. 

Wat komt er wanneer online?

MaandagBeauty product Review
DinsdagRecept
Woensdag– Lifestyle of beauty artikel
DonderdagLifestyle of beauty artikel
VrijdagHotspot of Random artikel

Natuurlijk probeer ik me aan bovenstaande indeling te houden, maar zo nu en dan is dat onmogelijk. Naast Me-licious ben ik namelijk 38 uur per week aan het werk als applicatiebeheerder. Vandaar dat het kan zijn dat er iets gepost wordt dat niet helemaal volgens het schema is. Ik hoop hiervoor op jullie begrip.

F.A.Q.

Waarom heet de website Me-licious.com?
Ik was op zoek naar een naam voor mijn blog. Iedereen die mij goed kent weet dat ik er zo nu en dan een eigen woordenboek op na houdt met zelf bedachte woorden. Zo zei ik dus als ik dingen leuk vond melicious! Soort van ik vind het leuk! Zo is eigenlijk de naam Me-licious ontstaan.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mariëlle Meray, ik ben 29 jaar, heb de opleiding Communication Multimedia Design (HBO ) doorlopen en succesvol afgerond. Ben werkzaam als applicatiebeheerder bij een bouwbedrijf. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met make-up. Ook kijk ik graag series en films, ben een echte foodie en ga graag uit eten. Ik hou van leuke activiteiten ondernemen en het ontdekken van nieuwe producten of gadgets. Ook ga ik geregeld opzoek naar nieuwe hotspots die je op Me-licious kunt terug vinden.

Wat is je afkomst?
Mijn vader is Hindoestaans, afkomstig uit Suriname en mijn moeder is Nederlands. Thuis ben ik opgevoed met de Nederlandse, maar ook de Hindoestaanse cultuur. Both of best worlds, zeg ik altijd maar! Daarnaast mag ik mezelf inmiddels ook een beetje Turk noemen. Nee, natuurlijk ben ik niet écht Turks, maar mijn man is dat wel. Zo praat ik inmiddels een aardig woordje Turks, hou ik erg van Turks eten en ben ik verliefd op Istanbul.

Welke camera ik gebruik?
Bijna alle foto’s op mijn blog worden geschoten met de Canon 750D. Deze heb ik van mijn man voor mijn 27ste verjaardag gekregen. Wat een lieverd is het hé! En het mooie is dat niet alleen ik, maar ook jullie er van kunnen genieten!

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!Liefs, Mariëlle

Geef een reactie