Disclaimer

Reviews & Gratis Producten

Op Me-licious.com verschijnen regelmatig reviews (artikelen geschreven over producten die ik test en mijn mening over het geteste product). Daarom deze Disclaimer pagina. Veel producten koop ik zelf, maar ik krijg ook producten opgestuurd van merken en webshops. Ik schrijf niet over alle artikelen die opgestuurd worden een review. Maar wanneer ik besluit een product wel te reviewen ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koop.

Disclaimer

 Ik vermeld de volgende afbeelding bij de blogpost en verwijs naar de disclaimer.

Disclaimer

Ik garandeer nooit positieve reviews. Hierbij staat eerlijkheid voorop, omdat jullie mijn bezoekers het belangrijkste voor mij zijn.

Copyright

Géén van de gepubliceerde teksten, foto’s of filmpjes mogen worden gekopieerd of gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar. Alle content is door Me-licious.com zelf ontwikkeld, zo niet dan wordt dit vermeld.

De RSS Feed van deze blog en eveneens sociale kanalen, mogen niet door derden worden gepubliceerd, vermenigvuldigd of voor commerciële doeleinden worden gebruikt, zonder nadrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar.

Me-licious.com wordt met grote zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden kunnen bevatten. Aan de inhoud van Me-licious.com kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge