Samenwerken

Me-licious werkt graag samen met partners die aansluiten bij haar doelgroep. Dit zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 18 tot 45 jaar. De artikelen die online komen hebben te maken met beauty, fashion, lifestyle, interieur, health en food. Wanneer er interesse is in een samenwerking of wanneer er vragen zijn op zakelijk gebied kan er contact worden opgenomen via info@me-licious.com

VRIJBLIJVEND EEN PRODUCT OPSTUREN?

Bezig met de promotie van een product of merk? Als deze bij de doelgroep van Me-licious.com past kunt u het product vrijblijvend opsturen naar het postadres:

T.a.v. Me-licious
Annie M.G. Schmidstraat 12
3544HG Utrecht

Gastblogger

Blog jij ook en zou je het leuk vinden om op mijn blog een gastblog te plaatsen. Past jouw blog bij de onderwerpen waar ik over blog? Mail me en laten we samen kijken of we een leuke samenwerking aan kunnen gaan.

BEREIK ME-LICIOUS

Me-licious heeft gemiddeld 5k bezoekers per maand en 7k page views.

Bereik Twitter: 11k – @Melicious2015
Bereik Facebook: 14k – Me.Licious.2015
Bereik Instagram: 3k – Melicious2015

PR-BUREAUS

Organiseer je een leuk evenement dat helemaal past bij Me-licious.com? Als het even kan kom ik graag om er daarna verslag van te doen! Ook sta ik open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Deze kunnen gemailed worden naar info@me-licious.com

EERLIJKHEID VOOROP

Bij een product review vermeld ik uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is. Dit doe ik door middel van een banner onder het artikel zodat er niet meteen boven staat dat het een advertorial betreft. Een voordeel voor de adverteerder en nog steeds zo eerlijk en in overeenkomst met vastgestelde regels voor bloggers. Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met Me-licious.com altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken. Heb je een leuk voorstel voor een artikel?Verras me!

Advertentiemogelijkheden

Wil je een advertorial Bestellen? Ik sta op de Bloggers marktplaats. Hier vind je mijn mediakit

 Klik hier om naar mijn MediaKit op de blogger MarktPlaats te gaan

Samenwerking

samenwerkingen