Samenwerken

Samenwerken met Me-licious? Dat kan op verschillende manieren.

  • Review (mijn mening van een product, een ervaring of bepaalde service)
  • Advertorial (hierbij worden de positieve punten van een product naar boven gehaald)
  • Persberichten / Persmateriaal
  • Winactie(s)
  • Gastartikel

Voor verdere informatie over een samenwerking, bezoekersaantallen of overige vragen kunt u mailen naar: info@me-licious.com

Onderstaand zien jullie een overzicht van de bedrijven waarmee Me-licious een samenwerking heeft gehad, of een vaste samenwerking mee heeft. Het leukste aan een samenwerking is natuurlijk als beide partijen achteraf kunnen terugkijken op een mooi product en een goed neergezet artikel.

Kaya sieraden
Dankjewel! Wat een super-super mooie blog is het geworden!! Echt, dat zeg ik niet tegen elke blog hoor! Je hebt een hele persoonlijke tekst geschreven, en daarbij ook nog eens heel mooi gefotografeerd (ik weet hoe moeilijk dit is met sieraden). Ik zou graag in de toekomst nog eens samen willen werken met Mariëlle.
Healthbox
Kaartje 2 go
Heb een fijne samenwerking gehad met Mariëlle ze dacht goed met ons mee. We hebben samen een leuke winactie georganiseerd voor tegoed om kaartjes te kopen. De foto’s waren erg mooi en het artikel leverde behoorlijke traffic op naar onze site.

Photogifts
Wauw, wat een super mooie blog is het geworden!Ik vond de samenwerking erg prettig verlopen! In de toekomst werken we graag nog eens samen.

Van der Valk
Je vlog gaf een goed beeld van ons event weer. Ook de kamers, het restaurant en de lobby heb je in een persoonlijke aanpak meegenomen in je vlog. Bedankt voor je mooie bijdrage. 

Alpro
Handsoff My Chocolate

Mariëlle heeft voor ons een winactie georganiseerd waar veel animo voor was. Ze kwam professioneel en flexibel over. Graag werken we nog eens samen met haar in de toekomst.


Santa Maria
Yoni