outfit van zomer naar herfst

outfit van zomer naar de herfst

Het is alweer zover, en de afgelopen weken was het ook al wel te merken. We zijn overgegaan van zomer naar de herfst. Als je het mij vraagt de periode om je garderobe te wisselen. Maar er is altijd een deel die dit het liefste uitstelt. Eigenlijk hoor ik hier ook wel een beetje bij.

Mijn kast hangt vol met jurkjes, maar toch was ik nog opzoek naar een leuke simpele jurk die je eigenlijk tijdens elk seizoen wel kan dragen. Toen ik deze jurk met luipaard print zag, maar dan in de vorm van hartjes, was ik verkocht!

Ik heb altijd super veel moeite met het afscheid nemen van mijn favoriete zomer seizoen en de outfits die daarbij horen. Blote benen, armen, lekker luchtige kleding en kleurrijk. I love it!

outfit van zomer naar de herfst

Over de outfit, ik draag hier mijn nieuwe Leopard Dress met een leopard heart print er op. Daaronder draag ik een zwarte basic legging en daar op een classy bum bag van My Jewellery. Hierdoor vond ik deze outfit er al meteen heel cool uitzien. Ik liet deze fashion items al op mijn instastories voorbij komen in een unboxing, dus misschien heb je deze al wel gezien?

De bum bag is echt zo’n handig tasje dat je kunt dragen naar festivals, maar ook als je lekker op vakantie bent of gewoon geen zin hebt om een grote zwarte tas mee te nemen. Hierin passen precies mijn telefoon, sleutels, pasjes en een kleine lipgloss op lipstick. Alles wat ik nodig heb!

outfit van zomer naar de herfst

Om toch nog een beetje in de zomer sfeer te blijven en nog even na te genieten van de vakantie stylde ik mijn outfit af met een palmtree necklace en een palmtree oorbel.

outfit van zomer naar de herfst
outfit van zomer naar de herfst
outfit van zomer naar de herfst
en natuurlijk mag mijn nieuwe smartwatch van Michael Kors, Sofie zeker niet ontbreken.  Ik vertel jullie volgende week wat meer over deze beauty en wat ze allemaal kan 😉
outfit van zomer naar de herfst

Items in deze outfit:
Leopard Heart dress — €19,99
Classy Bum Bag — €29,95
❥ Palm tree necklace — €19,95
❥ Palm tree oorbel — €12,95
Smartwatch Michael Kors Sofie — €369,95

Hoe ga jij om met de wisseling van zomer naar de herfst? Ga jij gelijk all the way?
Of toch nog even genieten van die blote armen, benen en billen?!

**Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Volg:
facebook-profile-picture
Mariëlle

Ik ben Mariëlle 30 jaar jong. Bloggen, vloggen en foto’s maken zijn mijn passie. Wekelijks komen er nieuwe blogs over mijn persoonlijke interesses, belevenissen en reviews online op Me-licious. So sit tight, read along and enjoy!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie