Sally Hansen Miracle Gel Dip Fig & Mauve-olus

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fig & Mauve-olus

Ik schreef al eerder een review over de Sally Hansen Miracle Gel en was zo razend enthousiast over deze lakjes dat ik er nog twee bijgekocht heb. Daarom review ik vandaag voor jullie de Sally Hansen Miracle Gel -Dip Fig & Mauve-olus.

440 – Dip Fig

Dit keer kon ik niet wachten tot er een 1+1 actie kwam. Ik was zo enthousiast over de Sally Hansen Miracle Gel Dip Fig & Mauve-olus dat ik ze graag wilde proberen. Vooral Dip Fig trok echt mijn aandacht. Ik wilde hem graag dragen naar een bruiloft!

Een donkerrode kleur, die er lekker uitspringt. Ik bracht eerst twee lagen van de Dip Fig Miracle Gel aan en ik lakte deze af met de Topcoat.

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fiq & Mauve-olus

Hieronder zie je een swatch na 2x lakken.

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fiq & Mauvolus

224 -Mauve-olus

Mauve-olus is een taupe achtige kleur die net wat donkerder uitvalt dan de 640 – Totem-ly Yours. Zelf vind ik deze kleur wat beter passen bij mijn huidskleur omdat hij een rode ondertoon heeft.

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fiq & Mauve-olus

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fiq & Mauve-olus

Hieronder zie je een swatch na 2 x lakken.

Sally Hansen Miracle Gel Dip Fiq & Mauve-olus

De vorige keer vermelde ik dat het een minpunt was dat niet alle kleur goed verkrijgbaar waren online en in drogisterijen. Dit probleem lijkt nu wel te zijn opgelost. Iedereen was natuurlijk razend enthousiast, waardoor de schappen leeg raakte.

Nu ik de Sally Hansen Miracle Gel wat langer gebruik merk ik dat de nagellak bij mij ongeveer 1,5 week blijft zitten. Dit is wel een beetje afhankelijke van wat ik ermee doe. Ga ik bijvoorbeeld zwemmen, klussen in de tuin of pannen poetsen dan gaat mijn nagellak er wel wat eerder af. Maar doe je bijvoorbeeld handschoenen aan, dan kan de nagellak echt 1,5 tot 2 weken mee.

De verschillende Miracle gel kleuren kosten €11,99 per stuk.
In een flesje zit 15 ml lak. Dit is meer dan de meeste merken in een flesje doen en dat vind ik positief.

Voor welke van de twee: Sally Hansen Miracle Gel Dip Fig & Mauve-olus zou jij kiezen? Mijn Favo is toch de Dip Fig geworden!

Volg:

9 Reacties

 1. augustus 3, 2017 / 10:01 am

  Ik heb twee lakken van dit merk en de ene kleur is beter als de andere kleur. Ik denk toch dat het echt per product gewoon verschilt er kan nooit 1 merk heel erg goed zijn, er zit altijd wel iets tussen wat minder is, Sally Hanssen is ook niet dierproefvrij en sinds ik dierproefvrije producten ben gaan gebruiken staan deze ergens in de kast. Ik vind de laatste kleur trouwens erg mooi

 2. augustus 3, 2017 / 10:59 am

  Ik vind de mauve kleur het mooist! Die andere is mij iets te fel. Fijn dat dit product zo goed bevalt zeg!

 3. augustus 3, 2017 / 11:39 am

  Mooie kleuren! Ik vind het ook een fijn merk omdat hij lang blijft zitten. Alleen zijn bij mij alle haren uit de kwastjes gevallen

 4. augustus 3, 2017 / 12:58 pm

  Wat een mooie lakjes! Mijn persoonlijke favoriet is Mauve-olus, lijkt me een ideaal kleurtje voor iedere dag.

 5. augustus 3, 2017 / 1:06 pm

  Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord. Lijken me erg fijne lakjes. Die tweede lijkt mij het leukst.

 6. augustus 3, 2017 / 10:44 pm

  Van deze kleuren zou ik eerder de mauve-olous kiezen, maar eigenlijk ben ik over beide kleuren (voor mij) niet direct enthousiast.
  Ze zien er wel mooi uit, dus toch kijken naar andere kleuren van dit merk voor mij
  Marijke onlangs geplaatst…Sparkly Amber van theefitMy Profile

 7. augustus 4, 2017 / 9:51 am

  224 Mouve Olus zou ook mijn voorkeur hebben. Ook omdat ik vind dat het beter bij mijn huidskleur past. Prachtige kleurtjes weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge