De perfecte eyeliner! Met de Wing it eyeliner stempel

De perfecte eyeliner! Met de Wing it eyeliner stempel

Bibberige handjes, geen vloeiende lijn, te dun of te dik, te hoog, te laag, zo kan ik nog wel even doorgaan. Dames die eyeliner dragen zullen deze problemen zeker wel herkennen. Zelf testte ik de Wing it eyeliner stempel van het merk Sanfilippo uit en was razend enthousiast! Ik voorzie een tijdperk zonder eyeliner issues!

Sanfilippo Wing it eyeliner stempel

Wat SanFilippo zelf zegt over de Wing it eyeliner stempel

Een tool om je eyeliner nog nauwkeuriger, gemakkelijker en sneller aan te brengen. Het is een eyeliner met aan de ene kan een stempel en aan de andere kant een eyeliner punt. Met de stempel kun je aan beide zijden van het oog een strakke en gelijkmatige eyeliner wing creëren.

Ingrediënten Wing it eyeliner stempel

Water, SD Alcohol 39C, D & C Zwart No 2, PEG-6, Styreen / Acrylaten / ammonium, methacrylaat, Glycerine, Polysorbaat 20, Ricinoleth-40, fenoxyethanol, methylparabeen, butyleenglycol, natriumlaureth-12 sulfaat, Caprylyl Glycol, ethylparaben, propylparabeen, butylparaben, C11-15 Pareth-7, Kaliumsorbaat, Tetrasodium EDTA.

Netto-inhoud: 3 ml

Sanfilippo Wing it eyeliner stempel

Dierproef vrij & natuurlijk

De Wing it bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vrij van dierlijk materiaal. Ook bevat de eyeliner stempel geen De inkt is gratis: dierproeven dierlijk materiaal Parfum

Hoe werkt de Wing it eyeliner stempel?

Je plaats de stempel op de hoogte waar je de wing wilt hebben. Drukt hem aan en vult de rest van je eyeliner aan met de eyeliner punt aan de andere kant van de Wing it.

Wing it eyeliner stempelTwee varianten beschikbaar

Voor iedere dame wat wils, hou jij van een hele bescheiden wing? Dan kun je het beste de dunne variant nemen. Voor de ladies die houden van een dramatische eyelinerlook is er een dikkere variant. Ze worden ook als combi-pack verkocht.

Waar is de Wing it eyeliner stempel te koop?

Op de site van Sanfilippo zelf, maar ook op de Nederlandse website: bestbeautysecrets.com
Zowel de dunne als de dikke variant zijn te bestellen voor € 14,95 per stuk. Ook is er een combi-pack met beide varianten beschikbaar, maar deze is alleen te bestellen op de site van Sanfilippo zelf.

Mijn ervaring met de Wing it eyeliner stempel?

Ik stond elke ochtend te pielen met mijn eyeliner. Het lijntje was te dik, te dun. Ik werd er gek van en deed hierdoor erg lang over het aanbrengen van mijn make-up s’ochtends. Als ik een keer snel moest zijn en weinig tijd had voor mijn make-up liet ik liever mijn eyeliner zitten, inplaats van voorschut te lopen met ongelijke wings. Ik heb echt alles geprobeerd, van plakbandjes tot sjablonen… Maar dit is voor mij het product. Stempelen, bijtekenen tot een volledige eyeliner en binnen 2 minuten ben ik klaar! Eyeliner aanbrengen was nog noot zo makkelijk en ook nog eens een betaalbaar product. I like it!

Ga jij de Wing it eyeliner stempel gebruiken?

Volg:

3 Reacties

  1. Mien
    maart 31, 2017 / 3:56 pm

    Wat een handige tool zeg! sommige dagen zit mijn wing uitstekend, andere dagen kan ik deze tool wel gebruiken! Ik ga het zeker eens proberen… Bedankt voor het delen!

  2. Alexa
    maart 31, 2017 / 4:10 pm

    Had dit al eens voorbij zien komen op facebook, maar wist niet waar ik het kon bestellen. Hoop dat het net zo goed werkt als jij omschrijft in je artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge